Cosul meu

Nu sunt produse in cosul tau

Bine ai venit


Cum cumpar?
 

Plasarea unei comenzi se poate face direct prin apăsarea butonului "ADAUGA IN COS", aferent fiecarui produs. Studiati produsele si preturile, selectand marimea si cantitatea dorita.

Produsele sunt ambalate  la set - acelasi articol. In functie de specificul produsului, un set poate contine una sau mai multe marimi - una sau mai multe culori [in cazul in care produsul este confectionat din material color ,in set culorile sunt impartite in mod egal -1/2 pentru fete si 1/2 pentru baieti].

In cos se pot adauga minim cantitatea care noteaza numarul de produse din set [din acelasi articol - din aceesi grupa de marimi asociata cu un cod de identificare] sau multiplu.
Odată ce ai adăugat în coş toate produsele dorite, vei putea vizualiza şi modifica coşul de cumpărături intr-un singur pas.

Preturile sunt in RON/bucata si contin TVA, dar nu contin taxa de transport. Plata transportului cade in sarcina clientului si se plateste in momentul livrarii produsului. Vanzarea produselor in comunitatea europeana, se face conform legislatiei in vigoare. Raportul EURO/RON se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii.
Comanda minima este in valoare de 400 de ron. Verifica promotiile si noutatile Crissbebe si asigura-te ca atingi suma minima obligatorie.

Comanda se finalizează în momentul apăsării butonului "Finalizeaza comanda". Comanda este înregistrată odată ce ne oferi toate informaţiile de care avem nevoie (datele de contact, facturare şi datele de livrare a comenzii).

Vei primi pe email formularul de comanda, alaturi de numarul de inregistrare a comenzii. Datele tale vor rămâne confidenţiale şi nu vor intra în posesia unor terţe părţi pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.

In momentul efectuarii si confirmarii comenzii dumneavoastra, semnati contractul de vanzare cumparare cu CRISS BEBE

 

Cum se realizeaza livrarea?
 

Produsele comandate va vor fi livrate la adresa indicata, in termenele comunicate la confirmarea comenzii. Livrarea se va efectua prin Fancourier contra cost.
Comenzile preluate, vor fi livrate in 48 de ore din momentul confirmarii telefonice.
Nu se fac livrari sambata si duminica.

Valoarea transportului [estimativ] va va fi comunicata in momentul intocmirii comenzii.
 

Cum platesc?
 

Plata la livrare / cont colector: platesti numerar, la primirea coletului. Plata cuprinde valaoarea cumparaturilor + valoarea transportului + taxa pentru rambursarea banilor in cont : 5.00 lei + TVA.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. CRISS BEBE SRL nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

In cazul in care localitatea unde doriti livrarea nu este in zona acoperita de firma de curierat, se plateste o taxa suplimentara fixa de 0.8 RON+ TVA / Km aceasta fiind confirmata ulterior de catre reprezentantul firmei de curierat .

Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat societatii.

Transfer bancar - internet banking: noi trimitem proforma aferenta si odata achitata [ Este important ca, după efectuarea transferului bancar să ne transmiteţi imediat confirmarea efectuării tranzacţiei bancare prin email la adresa office@crissbebe.ro.] , vei primi produsul dorit.
Ordin de plata: noi trimitem proforma aferenta si odata cu intrarea sumei de bani în contul nostru, vei primi produsul dorit.

 

 

Cum pot returna un produs?
 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. La optiunea clientului, vom reexpedia produsul, costurile fiind suportate de catre client.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Clientul trebuie să trimită o cerere de retragere şi returnare a produsului sau a produselor prin mail înregistrat la adresa office@crissbebe.ro.

Clientul trebuie să anexeze în coletul pe care îl returnează un formular de returnare în care să precizeze metoda prin care i se vor restitui banii. Pachetul se trimite înapoi utilizând o firmă de curierat. Banii vor fi restituiţi către client în momentul livrării coletului cu produsul

Am aprecia dacă ne-ai trimite ataşat şi motivul pentru care demarezi procesul de returnare a produsului/produselor.