Cosul meu

Nu sunt produse in cosul tau

Bine ai venit

Set de pat - Gofrat

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: Stoc epuizat

22,00 RON

Prezentare

Lenjerie de pat din bumbac gofrat imprimat, alcatuita din: Pilota, Cearceaf de pat si Fata de perna. Bumbacul gofrat este o tesatura cu cute paralele (și ondulate). Imprimeurile bumbacului sunt vesele si atractive, atat pentru fetite, cat si pentru baieti. Lenjeria de pat are un efect antiperspirant. Intretinere:  nu se curata chimic, se poate usca automat, interzis utilizarea inalbitorului.
Setul contine doar masurile asociate codului de produs. Verifica tabelul “Informatii produs” pentru a alege mai multe seturi.

Atentie, produsul este comercializat doar la set. Cantitatea noteaza numarul de produse din set. Pretul afisat include TVA si se aplica pentru un singur produs din set. Pozele afisate au caracter informativ.

Mai multe informatii

Cod produs PL7706
Dimensiune Particularizata Pilota: 100x80 cm Cearceaf: 125x100 cm Perna: 45x35 cm
Material Bumbac
Varsta Copil N/A
Culori disponibile Roz si Bleu
Stoc 0 buc
Pret 22,00 RON

Detalii

Lenjerie de pat din bumbac gofrat imprimat, alcatuita din: cearceaf de pat, fata de perna si pilota. Bumbacul gofrat este o tesatura cu cute paralele (și ondulate). Lenjeria de pat are un efect antiperspirant. Imprimeurile bumbacului sunt vesele si atractive, atat pentru fetite, cat si pentru baieti. Intretinere: spalare la temperatura maxima 40C, se calca cu fierul de calcat la temperatura medie, nu se curata chimic, se poate usca automat, interzis utilizarea inalbitorului.

Bumbac
Bumbacul este unul din materialele cele mai bune pentru imbracamintea de copii. Folosim numai bumbac de calitate pentru produsele noastre

Discount-uri

Cumparaturile valoroase primesc discounturi pe masura:                                                                                                                                                                                                                        
 •         1000 – 2000 RON – 2%

 •          2001 – 3000 RON – 3%

 •          3001 - 5000 RON - 5%

 •          5001 – 10.000 RON – 7%

 •          > 10.000 RON – 10 %

Detalii cumparare si livrare

 • Produsul este comercializat doar la set. Cantitatea noteaza numarul de produse din set.
 • Pentru a achizitiona mai multe seturi, folositi sagetile si selectati multiplul aferent.
 • Pretul afisat se aplica pentru un singur produs din set. Vizitati cosul de cumparaturi pentru a vedea totalul comenzii, precum si discounturile aplicate.
 • Seturile in culori mixte contin: 1/2 culori pentru fetite si 1/2 pentru baieti. Culorile sunt standard si nu pot fi modificate.
 • Marimile din set sunt asociate codului de produs. Seturile cu marimi multiple contin produse distribuite in mod egal.
 • Costul transportului este estimativ si va fi platit curierului in momentul livrarii - include si taxa de cont colector: 5ron+tva.
   Acest cost nu este inclus pe factura.
 • Comanda minima este in valoare de 400 RON. Verifica promotiile si noutatile Crissbebe si asigura-te ca atingi suma minima obligatorie.