Cosul meu

Nu sunt produse in cosul tau

Bine ai venit

 

                                                                                                               

Criss Bebe

Este o companie cu capital integral privat, care s-a infiintat in anul 2005, avand ca domeniu de activitate producerea si comercializarea de articole pentru nou nascuti si copii. 

Beneficiarii articolelor noastre sunt delicati si importanti, de aceea Criss Bebe pune intotdeauna in prim plan calitatea articolelor. Prin gama variata de produse urmarim intai indeplinirea gradului de securitate, iar prin designul si culorile atractive indeplinirea gradului de confort. 

Aflandu-ne intr-un circuit de productie de materii prime de cea mai buna calitate, de utilaje moderne, personal calificat cu experienta, de un sistem logistic foarte dezvoltat, putem pune mereu la dispozitia clientului o oferta bogata de articole care cuprinde:

  • body-uri;  costumase;  caciulite;  malete;  tricouri;  pantaloni;  rochite;  salopete;  pleduri;  set botez;  bluze;  pijamale;  halate
     

Oferta este lunar imbogatita, iar cu ajutorul impresiilor dumneavoastra, va vom putea oferi exact produsele de care aveti nevoie. 

In procesul de productie, folosim o gama diversificata de materiale precum: bumbac, saten, catifea, broderie, finet - toate intr-o paleta variata de texturi, culori si imprimeuri. Aceste detalii de productie nu sunt de ajuns. Asadar punem accent si pe designul creativ al modelelor pe care le dorim atractive atat pentru parinti, cat si pentru copii. 

Dorim sa dezvoltam o relatie buna si corecta cu toti clientii nostri, iar stabilirea unui pret atragator, care sa respecte raportul pret-calitate, face parte din strategia noastra. 

Va multumim pentru alegerea facuta si speram ca produsul nostru sa corespunda asteptarilor dvs.!